Monday, 15 October 2012

Ändrade planer

Ja... jag hade ju ett projekt på gång. Det var rävar och raketer och rymden. Men jag har inte känt för att rita på den serien på ett tag nu och började få lite panik över att jag inte hunnit längre än vad jag gjort. Så igår, när jag försökte somna, så kom jag på vad jag ville göra för fanzine just nu. Spontant och färgglatt utan att känna någon press av att jag måste rita snyggt. Det kommer bli mycket kollage för det är det jag tycker är roligast att göra just nu.

Jag gjorde en framsida men när jag scannade in det blev färgerna inte alls som på originalet. Måste hitta en bättre scanner. Texten syns inte riktigt pga att den gula färgen inte blev tillräckligt gul. Men här kan ni iallafall se ungefär hur det kommer att se ut:Och här kommer en bild från projektet jag nu lagt på is:

4 comments:

 1. En blivande bestseller! På riktigt! Så bra - både omslaget och rymdrävar!

  ReplyDelete
 2. Varför ligger rymdrävarna på is?!
  Jag vill läsa om dom och se mer av dom. Hälsar pappa också!
  Tina upp dom...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Som jag skrev i inlägget har jag helt enkelt inte känt för att rita på rävarna. Men får jag tillbaka känslan för dom så blir de nog färdiga i december! Kände att det var viktigt för mig att inte tvinga fram något utan göra precis vad som faller mig in. Kram till er båda!

   Delete
 3. Scanna på Serieskolan! Det göra jag hela tiden ju! :)

  ser fram emot att se det där fanzinet, jag gillar också dina collage skarpt ska du veta!

  ReplyDelete